китаец 07 Сентябрь 2016, 08:30:07
Корандо 12 года, механика. Пробег 80 000 км.
Замена лампочки стопсигнала.
Нулевое ТО у официалов в Одессе. Остальные ТО сам.
lifter 08 Сентябрь 2016, 13:43:59
Пробег 91т.
Сегодня отломалась скоба крепления заднего стабилизатора. Хорошо, что стоит копейки по сегодняшним меркам. 25грн скоба и 75 втулка. Заказал комплект завтра буду менять. Сейчас стук просто жесть.
Также надорвана задняя подушка двигателя, тоже наверное поменяю, так как надорвана она уже тыщ 30.
Корандо 12 года, автомат. Пробег 62 000 км.
Ремонт АКПП.
Вадим1 24 Сентябрь 2017, 07:37:54
2012 г.в., пробег 72 тыс.км..
1 подушка двигателя задняя
2 стойки стабилизатора перед
3 передние аморты
4 трос ручника правый и центральный
5 плавающие сайлентблоки задний рычаг
6 сайлентблоки задних развальных тяг
7 втулки стабилизатора заднего , центральные..
фууух блин, устал)))много букав
Adik 02 Ноябрь 2017, 08:57:57
Все аналогично Вашему, только аммортизаторы не менял, пробег 115тык, машинка 12 года.
Поменял аммортизаторы на 120тык,
отремонтировали закисший задний дворник,
поменяли плавающие сайленты задней подвески,
развальные болты с 2-мя сайлентами,
газоотводная трубка с клапанной крышки.
Выжимной подшипник сцепления.
Вадим1 02 Ноябрь 2017, 13:06:24
ХОРОШАЯ ЯМА СЛОВЛЕНа была)
Incko 14 Январь 2018, 13:01:46
DLX2 автомат, куплен осенью 2013. На 36 тыщах попал на замену корпуса масляного фильтра.
Масло пошло в антифриз. Гарантии уже не было. На сервисе хотели напарить весь корпу в сборе.
В итоге отказался и поменял только сам радиатор на масляном корпусе. Уже 43000, пока полет отличный.
И ишо, нет ли у кого сервисной книги на дизельный корандо D2T,dlx2.
не знаю что менять на 45000 тыщах.
Adik 14 Январь 2018, 14:11:55
В интернете же есть
Roland 16 Август 2018, 11:00:54
Korando 2.0 DTF, механіка, 2012 рік.
Майже 103 тис.
У продовження своєї статистики:
Окрім розхідників ТО:
- 15 тис. - сальник коробки лівої полуосі.
- 17 тис. - ремонт магнітоли (перепайка тиристора).
- 27 тис. - через вібрацію гідропідсилювача поміняв рідину, на диво допомогло.
- 50 тис. - колодки передні.
- 50 тис. - заміна (точніше залив, бо його там не було) фреона кондиціонера
- 52 тис. - задній плаваючі сайлентблоки (вилетів тільки лівий, але міняв пару).
- 61 тис. - колодки задні.
Зараз сочиться правий пильник рульової рейки і знов "розходився" задні лівий плаваючий сайлент-блок.
- 75 тис. - шарова опора ліва (перед);
- 75 тис. - обидва задні плаваючі сайлент-блоки. Заміна на Delphi
- 82 тис. - нижній пильний ШРУСа лівої півосі (перед);
- 85 тис. - датчик распредвала (є тема на форумі, машина заводилася через раз);
- 95 тис. - акумуляторна батарея (авто на той момент було рівно 5 років);
- 95 тис. - заскрипів нижній плаваючий сайлент-блок правий (задній) - не проходив і 20 тис. То був аналог для мерседеса (Delphi) викинув і поставив назад рідний (старий). Ходить до сих пір
- 98 тис. - шарова опора права (перед);
- 98 тис. - ремінь приводних механізмів, натяжний ролик, обидва паразитні ролики.
Це без фільтрів, масла, заміни рідини ГУР (вже двічі), антифризу, гальмівної рідини і шин.
Ярик 21 Август 2018, 19:49:32
Korando 2.0 DTF 2012 г. Пробег 63000 км.
Заскрипели подшипники на роликах на 55000 км.
А так все по регламенту.
Прошлым летом был ремонт рулевой рейки. Пробег после ремонта 17 000 км. и рейка снова потекла, причем так, что вытекла вся жидкость и с трудом доехали до СТО...
Честно говоря это уже начинает напрягать...
yakov 28 Июнь 2019, 07:26:16
У меня года 3 уже запотевший пыльник на рейке.Уровень в бачке в норме. На последнем осмотре, перед поездкой на дальняк, сказали есть люфт+аммортизатор нашли потекший,рекомендовали и рейку в ремонт. Амморты поменял, а вот рейку ремонтировать не стал,долгая история,решил отложить до осени.. Вот думаю,а стоит ли ее перебирать,если через тыс 15000 может потечь, или так и ездить дальше..
yakov, ну вот у меня была похожая история. В прошлом году как раз в июне обнаружили подтекание, уровень в бачке был в норме. Рейку сделали, а она теперь вытекла полностью... Печалька...
У меня пыльник запотевший почти с нового. Поехал на СТО. Сняли пыльник, думали жидкость в нем, все нормально. Уровень жидкости на месте. Порекомендовали поездить и понаблюдать за уровнем. И так езжу до сих пор. Пыльник запотевший, уровень жидкости на месте.
кум 21 Июль 2019, 20:49:57
Крім розхідників на 59400 км реставрація направляючих 3 і 4 клапанів.
Ярко 18 Апрель 2021, 15:27:28
Вітаю.Незнаю в яку тему писати.Розміщу тут.Машинка корандо 11ркомплекиація std1,в брав з нуля ,корейської збірки.Катався до 115 т/км без проблем,потім з'явився дивний звук з двигуна ,звук то зникав то наростав то знову зникав.На слух ,звук виходив ніби з лівої сторони де ролики.Вирішив замінити ролики +ремінь.Звук нікуди не пропав.Заїхав на сервіс,майстри запідозрили ланцюг.Замінив ланцюг+зірочки .І це нічого не дало.
Поїхав до інших майстрів,ті запідозрили маховик.І це я все поміняв.Поїхав ще до інших діагностів,ті вказали на шків колінвалу,замінили і його,і сталося диво,звук пропав.А ти часом я проїхав близько 10т,км.Хоча замін провів багато,але звук двигуна не був такий як має бути.Підійшов час до заміни масла,я вже не їхав на сервіс.Заїхав в свій гараж.Злив масло,поки остатки масла стікали,я оглянув машинку з низу.Похитав машиною будучи в ямі,і почув дивний звук з піддона ,ніби там щось переконується.
Поки масла в піддоні не було я відкрутив датчик рівня масла і просвітив туди телефоном,і побачив я там болта на 12 з дрібною різьбою.Наступного дня зняли піддон і офігіли,там лежало дві частини болта кришки колінвала.При заміні ланцюга болт ще був закручений.(10т/км тому)
Висновок роблю такий,що роздовбаний демферний шків розбалансовував колінвал ,як наслідок від навантажень тріснув болт кришки колінвалу (бугеля)
Після того як був закручений інший болт,моторчик зашелестів як новий. Я не став знімати вкладиші ,щоб досліджувати їх.Працює та й добре.
Порада:в кого двигун працює з дивними стучкАми при навантаженні,перевірте чи не катуляється часом болт в піддоні.
В школі за написання твору мав не високі оцінки ,тому вибачайте.Слідкуйте за болтами.З повагою
Mukola 18 Апрель 2021, 21:46:52
Вітаю.Незнаю в яку тему писати.Розміщу тут.Машинка корандо 11ркомплекиація std1,в брав з нуля ,корейської збірки.Катався до 115 т/км без проблем,потім з'явився дивний звук з двигуна ,звук то зникав то наростав то знову зникав.На слух ,звук виходив ніби з лівої сторони де ролики.Вирішив замінити ролики +ремінь.Звук нікуди не пропав.Заїхав на сервіс,майстри запідозрили ланцюг.Замінив ланцюг+зірочки .І це нічого не дало.
Поїхав до інших майстрів,ті запідозрили маховик.І це я все поміняв.Поїхав ще до інших діагностів,ті вказали на шків колінвалу,замінили і його,і сталося диво,звук пропав.А ти часом я проїхав близько 10т,км.Хоча замін провів багато,але звук двигуна не був такий як має бути.Підійшов час до заміни масла,я вже не їхав на сервіс.Заїхав в свій гараж.Злив масло,поки остатки масла стікали,я оглянув машинку з низу.Похитав машиною будучи в ямі,і почув дивний звук з піддона ,ніби там щось переконується.
Поки масла в піддоні не було я відкрутив датчик рівня масла і просвітив туди телефоном,і побачив я там болта на 12 з дрібною різьбою.Наступного дня зняли піддон і офігіли,там лежало дві частини болта кришки колінвала.При заміні ланцюга болт ще був закручений.(10т/км тому)
Висновок роблю такий,що роздовбаний демферний шків розбалансовував колінвал ,як наслідок від навантажень тріснув болт кришки колінвалу (бугеля)
Після того як був закручений інший болт,моторчик зашелестів як новий. Я не став знімати вкладиші ,щоб досліджувати їх.Працює та й добре.
Порада:в кого двигун працює з дивними стучкАми при навантаженні,перевірте чи не катуляється часом болт в піддоні.
В школі за написання твору мав не високі оцінки ,тому вибачайте.Слідкуйте за болтами.З повагою
Вітаю! Двигун, я так розумію, дизельний?
Звук тільки під навантаженням та при прискореннях проявляв себе чи й на холостому ході?
Ярко 19 Апрель 2021, 08:26:50
Двигун 20,дизельок.
На холостих двигун працював чітко,без зайвих звуків.Стучок з'являвся при навантаженні,(розгоні)При їзді по трасі 100- 120км/год без зайвих звуків.
Mukola 19 Апрель 2021, 10:02:04
Двигун 20,дизельок.
На холостих двигун працював чітко,без зайвих звуків.Стучок з'являвся при навантаженні,(розгоні)При їзді по трасі 100- 120км/год без зайвих звуків.
В мене схожа ситуація: звук у мене при навантаженні як наче гайка в консервній банці десь під капотом тарабанить.
Замінив шків тисяч десять назад разом з натягувачем, ремнем та роликами. Стало тихіше, але все одно не те.
Гріши також на прошивку мозгів, але в нашому місті на аісі програмка зламана для прошивки.
Через тиждень-півтора якраз буду замінювати масло - куплю ендоскоп та продивлюсь всі болти і піддон.
При встановленні піддону міняли тільки герметик чи й прокладку?
mim 19 Апрель 2021, 15:40:33
При встановленні піддону міняли тільки герметик чи й прокладку?
Там нема прокладки