Правила форума!
Hankook DynaPro ATM. На вид очень красивая. Надписи белым. По говну не поползать - протектор забивается моментом. Летом в дождь - как камешек запустить по воде. За зиму написал. Короче - одни понты. Просто досталась дёшево в комплекте с дисками. Почти с нуля.
Всесезонка, мягко сказать, для слишком экономных. Сдуру испытал, хорошо что пронесло. Зимой она себя ведёт примерно, как корова на льду. Её можно ставить вместо летней, но на зиму нужна зимняя.
Может просто ездить нужно... эээ... по-другому?
Что я не так сделал? Еду потихоньку, показываю поворот, поворачиваю. Машина едет прямо. И не тормозит вообще. К чему намёк?
Через 1 місяць "нормальної" зими, мені 5-6 місяців кататися на зимовій? Який в цьому сенс?
Тому, піднявши цю тему я не запитував ставити всесезонку чи ні, а запитав, що зараз в "тренді" на ринку всесезонних шин
і у кого які відгуки саме про всесезонні шини, якими вони користуються.
На актионе откатал несколько комплектов резины:Yokohama Geolander AT/S G012 245/70/16 - мягкая, очень приятная в движении по асфальту и сухим грунтам. На мельчайшей грязи пасует. На ней застрял первый и единственный раз (правда в итоге выехал сам). Но в целом хорошая резина. Говорят новая 015 - просто Г по сравнению с нею.Yokohama Geolander IT/S G72 245/75/16 - отличная зимняя резина, надеюсь откатать ещё пару зим.Cooper Discoverer AT3 245/75/16 - всё что я сказал про Йоку Ж012 - можно сказать и про эти купера. Но мне почему-то кажется что йока чуток позубатее. Хотя наверно всё же можно поставить знак равно между ними.
Сенс в тому що вистачить, не дай Боже, одного разу. Поїдете по нормальній дорозі на дачу на вихідні, а за ніч температура впаде до -10 ще й сніжку підвалить... А їхати треба. Не кажу що доїхати неможливо, просто - "їхати обережно" на фіговій гумі і "їхати обережно" на нормальній - то дві великі різниці.
З ваших пояснень я бачу тільки одну причину, чому вам не потрібна гума зимова - у вас немає або не хочете витрачати на неї гроші. Ну можливо ще час на перевзування. З одного боку - зрозуміло, але як я вже писав, купуючи машину потрібно закладати бюджет і на гуму і т.д. Судячи з усього ви цього не зробили, ну або ще якісь нюанси... То вже звісно вам вирішувати, але...
Тоді поміняйте назву теми. Я думаю менше буде флуду.
Змінити не можу, але не бачу необхідності створювати нову тему.
Про свої нюанси я написав в попередньому повідомленні
Две зимы и два лета катаю Hankook Dynapro AT-M RF10, брал новую. Ездил по асфальту, сухой и мокрой грунтовке, песку и снегу. Всё, что я могу про неё сказать - она красивая, и это самое большое её преимущество
Нажаль, коли вона "покаже", буде вже запізно...Но то, хто та що робить, але то робить сам... На самого й озирайся потім та не кажи, що тобі ніхто не попереджував. Хай тобі щастить.
Нажаль, життя одне й змінювати на щось гірше, це занадто.
Но на ней в принципе можно ездить всегда и везде...
Это уже перегиб. Ладно если до ближайшего столба. А если на встречку по гололёду потащит?