Правила форума!
...Можливо то справа в проводах...
Check горит на газу и на бензине?
Це дуже ймовірний варіант. І доволі часто буває так, що встановити на 100% вони це чи ні, можливо тільки шляхом їх заміни.
По перше, з'ясувати який циліндр перестає працювати. Це завжди видно по свічках. На тій, що погано працює, нагар завжди більший. Поміняти місцями з іншою, працюючою. Якщо на працюючій тєж з'явиться більший нагар, дивитись провода. А ще рекомендую під'їхати до нормального електрика. Уважно подивитись що з проводкою газової апаратури, можливо десь поганий контакт.
В тому то і справа що різні циліндри виходять з ладу, не зважаючи на справність свічки чи котушки. Короч буду шукати електрика.
десь щось не контачить, пробиває, відсиріває чи хз що ще.
...У мене до вас таке питання. Де можна придбати провода що до катушок під'єднуються? Можливо хтось знає їхній код.
Я тут проаналізував і дійшов висновку: троїти починає в надмірно вологу погоду. Місцеві черкаські спеціалісти сказали, щоб я приїзджав тоді коли буде вологість і коли буде троїти, але я поки до них доїду то двигун прогріється. Напевно прийдеться викликати евакуатор чи просити когось щоб буксирували. У мене до вас таке питання. Де можна придбати провода що до катушок під'єднуються? Можливо хтось знає їхній код.