Приїхавши в Укрленд записався на хороше, по відгукам, сто АТЛ. Після комп'ютерної діагностики , як і очікувалось, сказали що все справне і добре працює. Проте порадили почистити газові форсунки ну і якби їздити на бензині. Звісно я поїхав на гбо сто, там спеціалісти провірили і дали вирок що чистити їх не треба з ними все добре.
Приблизно через два місяці(75 тис.км.) я знову на пару секунд відчув ті самі симптоми, чек загорівся і потух. Ще через 1 тис. км. зупиняючись перед світлофором, затроїв на пару секунд, проте check так і залишився горіти. Вранці я обдзвонив усі які знайшов СТО в Черкасах, але ніхто не погодився взяти на діагностику. Знову їду на АІС...
Далі йде вже якась істерика. На АІСі кажуть "все добже, не троїть", але помилку вони зчитати не можуть. Точніше можуть, але незнають що то таке. Порада від них: заправляйтесь більш якісним газом.
Їду в Львів, через 800 км. знову на пару секунд затроїло, загорівся чек, добре що хоча б в кінцевому пункті призначення. Врнаці ледь завелась, але троїть так що їхати неможливо. Зайшов на місцевий авторинок, купив аналогові свічки Денсо, котушку не знайшов, але замовив по інтернету. Замінив свічки - троїть стало менше, після повного прогріву ледь помітно. На місцевому СТО сказали що детонацій немає і проблема не в котушках. Check Engine так і залишився горіти...