Всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!!!
Нарешті я знайшов однодумців!
Перший Ссанг Йонг я купив у 2008 році. Навіть встиг разом з дружиною помандрувати Болгарією та позасмагати у Золотих Пісках.
Раділи ми не довго. Приват Банк забрав машину за невчасно сплачені внески за кредит. Другий SY REXTON RX270XDi теж виробництва 2008 року,потужно попрацювавши, купили на вторинному ринку у лютому 2020. На спідометрі було 158000 км.
У тому ж році здійснили "навколосвітню" подорож по Україні. Проїхали біля 3500 км і навіть не звертали увагу на витрати дизпалива.
У 2021 році мій син, керуючи Рекстоном, звернув увагу на те, що машина по місту жере 20 літрів палива на 100 км. Я вирішив перевірити. Залив повний бак палива "по горло" і записав спідометр . Проїхав по трасі 100км і знову записав спідометр. Підрахунок показав витрату 16л на 100км. Грішив на форсунки. Перед Новим 2022 роком на спідометрі було 170000км. Провів повне ТО.
Сказали, що все ідеально. Коли зійде сніг ще раз перевірю витрати дизпалива. Не вірю, що погані форсунки. На стенді перевіряли "обратку". Сказали вона в нормі.
Всім дякую за увагу та підказки як відновити паспорні витрати пального.
V.Chkalov