Правила форума!
29. Сплата вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування здійснюється:у безготівковій формі - шляхом придбання паркувального талона з визначеною тривалістю паркування, в якому зазначаються дата і час розміщення транспортного засобу на такому майданчику, або за допомогою послуги “мобільне паркування”;готівкою або з використанням платіжної картки - через паркувальний автомат чи автоматичний в’їзний та виїзний термінали.
паркувальний автомат - технічний пристрій, призначений для сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування з використанням платіжних карток та готівкою;
Несплата користувачем вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування тягне за собою відповідальність, передбачену законом.
відведені майданчики для паркування - майданчики для паркування, розміщені в межах проїзної частини вулиці, дороги або тротуару та обладнані відповідно до вимог цих Правил і Правил дорожнього руху, затверджених постановою Кабінету Міністрів України
Помоему звонки и ответное письмо подействовало на парковщиков. За последний месяц уже тротуары не ограждают ленточкой,. И вроде не ходят собирая дань с авто на тротуарах… теесть я не видел.
Так что давайте не будем безразличны.. и моя хата НЕ с краю.Может и добьемся какого то прогресса на Украине.
Вот именно это я и пытаюсь донести до некоторых граждан, но, к сожалению, даже личные примеры не всегда помогают.