Правила форума!
0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.
Ми так два рази на рік робимо: на Різвдо і Великдень. Правда кишку беремо в знайомих - також свиняча.Тільки я щось не побачив найцікавішого: процес коптіння чи вудіння був?Просто запікали?Бо я десь 10 років вже експериментую з тим вудінням і не завжди вгадую (підбір дров, правильне прикривання тяги і т.д.)
ЗЫ А что такое вудіння?
"Копчение"
Копчение будем делать весной....когда на даче появимся...А перед копчением колбасу нужно обваривать?
и еще иголкой дырочки пробить, чтобы не порвало!
Ми не проварюємо перед коптінням, бо тоді уж точно розірве. Навіть отвори не спасають.
чота меня глюкануло
удалил.
От обильного слюноотделения...