ПОИСК

 

Автор Тема: Социальный проект по решению насущных житейский проблем...  (Прочитано 6000 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн GPU

  • Приезжий
Добрий день шановне панство!
Кожного дня ми стикаємося з купою проблем:
В дворах та біля будинків - сміття та безпритульні тварини! За що ми платимо комунальні платежі до ЖКГ? - Невідому нікому!
Не можете спокійно спати у себе вдома бо під вікном з'явився “гендель” або ларьок з пивом? Вважаєте дільничний інспектор та інспектори з відділу благоустрою не знають про це беззаконня? - Знають! Але там власники “нормальні люди”, вже “занесли” скільки потрібно кому потрібно!!!
Маєте гарний вид з вікна? Сквер або дитячий майданчик в дворі? Не факт, але завтра ви можете прокинутись від гуркоту будівельної техніки та дізнатися про те, що у вас в найближчому майбутньому з'являться “нові сусіди”!
По дорозі на роботу -  ями в асфальті, невірно встановлені світлофори та дорожні знаки, незрозуміла розмітка! За що ДАІ та дорожні служби отримують свою зарплатню? Незрозуміло!
Наркомани в під'їзді, гральні автомати біля будинку, незаконна торгівля, порушення санітарних норм, порушення пожежної безпеки, тощо.
Проблем величезна кількість! Кожен з Вас може продовжувати цей перелік ще довго... але ніхто з державних органів не квапиться зробити хоча би щось, щоб запобігти цим проблемам. Та й у нас самих як завжди не має на це часу, або взагалі не знаємо як вірно це зробити!
Подекуди з'являються активні громадяни, громадські організації, які починають свою боротьбу з цим “злочинним механізмом” під назвою Держава, але в зв'язку з їх невеликою кількістю порівняно з байдужими людьми, ці зусилля або марні, або про них дізнається дуже мала кількість небайдужих людей.
Саме тому ми вирішили створити он-лайн проект “Карта проблем”, завдяки якому сподіваємося донести до якомога більшої кількості людей цю інформацію.
Цей проект створено для того, щоб кожен з нас мав можливість долучитися до вирішення соціальних, суспільно-важливих проблем. За допомогою цього проекту Ви особисто маєте можливість повідомити всій країні про ті проблеми біля вашого будинку, на вашій вулиці, в вашому місті, які вас турбують, та які потребують вирішення. А ми з свого боку прикладемо максимум зусиль для того, щоб допомогти Вам (не плутати з “вирішимо за Вас”) в вирішенні даних проблем. А саме: надамо консультацію на Ваш запит, допоможемо повідомити компетентні державні органи про наявність даної проблеми, проконтролюємо виконання певних дій державними органами по вирішенню даних проблем, тощо.
В той же час Ви будете мати можливість слідкувати за ходом вирішення проблеми та результатом нашої спільної роботи на нашому сайті  http://gpu.org.ua, в розділі “Новини” або безпосередньо на сторінці присвяченої саме цій проблемі (в тій “категорії”, в яку Ви її особисто додали).
Якщо ж Ви фахівець з права, юрист, адвокат, або просто людина, яка обізнана в інших галузях, яких стосуються ці проблеми і маєте бажання не тільки повідомляти про проблеми, але й приймати безпосередню участь в пошуку шляхів їх вирішення - запрошуємо до співпраці та партнерства. Завжди раді новим однодумцям та колегам!

 з.ы. это АПОЛИТИЧНЫЙ НЕКОММЕРЧЕСКИЙ проект… не ищите в нас барыг или агитаторов за какую-либо политическую силу…-)
з.з.ы. если эта статья чем-то нарушает правила форума – не удаляйте её сразу, пожалуйста, дайте возможность исправить положение и все же донести до участников форума нашу идею…

СПАСИБО!!! -)

Оффлайн Мангуст Мужской

  • "Категория А - Автор"
  • ***
  • Страна: ua
GPU,
Приезжайте в четверг к Каравану - поговорим.
Встречи по четвергам.

Оффлайн GPU

  • Приезжий
GPU,
Приезжайте в четверг к Каравану - поговорим.
Встречи по четвергам.
буду...-)

 


Счетчики: