ПОИСК

 

Автор Тема: КРАЗ начал производство броневиков "Шрек"  (Прочитано 2472 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Байкер Мужской

  • Модератор
  • "Категория А - Автор"
  • *****
  • Страна: ua
  • Город: г. Киев
  • Марка автомобиля: Rexton II 2,7 XDI
Несмотря на то, что на территории КРАЗ закрылась площадка КРАсЗ (сборка СсангЙонгов и других марок из машинокомплектов), сам завод живет и будет жить, поскольку его продукция крайне важна для страны, в особенности та часть, которая помогает победить новую "монголо-татарскую" навалу.
Вот один из примеров новой продукции.

Найближчими днями броньовики КрАЗ-5233НЕ ("Shrek-APC") надійдуть на озброєння у підрозділи Нацгвардії на передовій.
Про це у Facebook заявив глава МВС Арсен Аваков.
За його словами, броньовики відправляться "у штурмові і бойові підрозділи" - "Азов", Батальйон ім. Кульчицького, Харківську оперативну бригаду.
"КрАЗ-5233НЕ (" Shrek-APC "), потужний, дизельний, 18-ти тонний броньовик 4х4, для пересування спецназу. Бронезахист - STANAG 4569 рівень 2, бронювання сконструйоване таким чином, що куля випущена під будь-яким кутом до поверхні автомобіля не проникне всередину, не зустрівши на своєму шляху елементів броні, можливість прострілу в результаті рикошету також мінімізована", - повідомив Аваков.
"Захист від вибухів - STANAG 4569 рівень 2а і 2б: підрив міни (6 кг в тротиловому еквіваленті) під будь-яким з коліс або під днищем автомобіля.  ... Лобове скло - куленепробивна прозора броня, багатошарове скло, внутрішній шар з полікарбонату", - додав він.

Фото з Facebook Арсена Авакова

 

 


Счетчики: